De ‘Sallandse Kei 2019’

Rotary Raalte e.o. bestaat dit jaar 50 jaar en viert dit op verschillende manieren. Naast de spandoeken met kunstwerken van Sallandse kunstenaars, die al maanden te zien zijn in Raalte, Olst-Wijhe en vier kerkdorpen, wilde de serviceclub ook actieve jongeren in het zonnetje zetten. Verenigingen en maatschappelijke organisaties konden daarom jonge mensen nomineren die een uitzonderlijke actieve bijdrage leveren aan hun organisaties.

 

Van de tien aangedragen kandidaten bleven er na juryberaad uiteindelijk drie over: Reindert Aberson, die aangemeld werd door de scouting uit Olst-Wijhe onder andere vanwege zijn actieve rol bij het werven van nieuwe leden voor deze organisatie, Sanne Dasselaar die veel werk verricht voor Leergeld Salland, de Gehandicaptenadviesraad en Humanitas, en Rick Kemper. In Hotel-Restaurant De Zwaan in Raalte verkoos de jury Rick uiteindelijk tot winnaar van de eretitel Sallandse Kei 2019


Wij van de Gehandicapten Adviesraad zijn trots op Sanne, zij behoorde na een eerste selectie tot de laatste 3!! Ook al werd ze niet gekozen tot de Sallandse Kei, voor ons is ze een Sallandse Kei!! Namens de Gehandicapten Adviesraad hebben wij Sanne een bloemetje gebracht.

 

Lees ook

Sallandse Kei